Mrs.Mustache


Jaiii hoo :D
Sunday, 11 December 2011 | 0 comment(s)


Heyyy , my blog . New look ! :))
Heee , cantik kan ?
NURUL ATIKA yg tolong edit kan .
I wanna sayy , Thank you very muchhh !
Lawaaaa gila okayyyy .
Aku suka aku suka aku sukaaaa !
Do follow mee sayangg and i'll follow you back .

-LOL-zatyyyyy!



Allah can tear us apart :)
Sunday, 27 November 2011 | 0 comment(s)


Heyyheyy .umm .Cerita pasal budak sakai yg harituh :)

Aku rase aku dah lupakan dye lah . Heee tapi takdelah lupa sngt ! Just a little memory about budak tuh . Sikit lagi padam lah tuh kan ? :D Haha

Only ALLAH can tear us apart :D His nothing for me anymore ! Aku rase mcm dah tak kenal budak tuh . Haaa , bagus lah kan ? takde lah aku INGT dkat budak tuh lagii :) Seriouslyyy , aku BENCI BENCI BENCI dyeee :D stalk profile dye lagi dah pon , aku dah meluat gilaaaa gilaa kucing! lagi lagi nak tngok gambar dye ,, Fuhhh , sory lah derrr ! Tak layan :P Haha

Soryy lah derr kalau kau terasa ! Eh eh , bagus jgk kalau kau terasa :) ! aku suka gilaa gilaa kucing ! Ade ke patot call aku harituh ckp nak dngr aku gelak . Ehh siot je . Dah lah call bnyk kali guna number lain . Then suroh aku teka pulak tuh siape . Ehh mcm sakai je -.-" ! nak je aku pergi cekik cekik dye time tuh . Selekeh gilaaa .

Yg paling syok nya . time aku tngh makan , then dye call .. aku angkat ah . sekali aku panggil abg aku :) . abg aku sound dye kot ! muahahahaha . padan mukaaaa ! selekeh sngt ! Sory lah yee kalau aku buat kwn kau pon benci kau mcm aku benci kau :) ! aku rase kau takde geng dah lepas nih . kau pergi jelahh dkat bestfriends kau tuh yeee . budak budak yg kau ckp "kawan mkn kawan" tuh ,, semua aku rase dah bengang gilaa gilaaa dkat kau :)) tngok jelah nnti mcm mane ! HOPE MUKA KAU WARNA PURPLE NNTI :PP

okayy . smpai sini jelah cerita pasal budak selekeh nih :)
okayyyy byeeee :D




Budak sakaii -.-"
Sunday, 20 November 2011 | 0 comment(s)


Kau nak jadi stalker ke haa ?
Stalk lah kau puas2 .
Aku tak ganggu hidop kau .
Kau takpayah nak menggatal ganggu hidop aku .
BATAK prempuan !
Godaiiii lahh -.-"
Semua prempuan kau nak kebas .
Dah dpt mcm2 , lariii !
Tefakkk gilaa .
Pikir bagos lah doh .
Tackle prempuan dngn ayat kau tuh .
"Awwwww so sweet"
Ewww -_______-
Depan kawan , buat baik ..
Belakang , fuhhh perangaii mcm setan semua kluar !
"Kawan mkn kawan" itu ayat kau mengutuk kawan kau !
Mmg diri kau perfect pon kan .
Bestfriends kau je yg baik dlm dunia nihhh -.-"
Pergi matii dngn bestfriends kau tuh .
Mmg bestfriends kau tuh yg lahirkn kau dlm dunia nih . kan kan ?
haha .
bengong jgk dye nih -.-"
errrr .
GODAI !

-sory ayat kasar- *kau terasa ke ? alhamdulillah..best?*





Older Post